Hirdetmény

Hirdetmény a településképi arculati kézikönyv és rendelet és a településrendezési eszköz módosítása tárgyában

A településkép védelméről szóló törvény értelmében városunk településképi arculati kézikönyvet készít, melynek célja, hogy meghatározza a város jellemzőit, értékeit, eltérő karakterű településrészeit, építészeti ajánlásokat fogalmazzon meg. A kézikönyvvel egyidejűleg új településképi rendelet készül.

A STOP.SHOP cégcsoport kezdeményezésére elindítjuk a településrendezési eszközök módosítást, amely a Csokonai út 9-11. közötti 6082 hrsz.-ú ingatlan beépítésre szánt területre történő módosításra irányul.

Fentiek ismertetése céljából az Önkormányzat lakossági fórumot szervez, melynek időpontja és helyszíne:
2017. augusztus 17–én 17.00 óra
3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Förster Kálmán terem

A településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet tervezete, valamint a 6082 hrsz.-ú ingatlan és környékét érintő településrendezési módosítást előkészítő tervdokumentáció a város honlapján (www.salgotarjan.hu), az Önkormányzat menüpont alatt a Társadalmi egyeztetés alpontjában érhető el.

A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló önkormányzati rendelet értelmében a partnereknek véleményezésére és kiegészítő javaslatokra, tartalombővítésre van lehetősége szöveges formában
2017.08.30-ig.

A partnereket a salgótarjáni bejelentett lakcímmel rendelkező lakosok, Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata érintett szervezetei és az állami közutak kezelője alkotják.

A javaslatok, vélemények a megadott határidőn belül a human@salgotarjan.hu elektronikus címre küldött levélben, vagy a
3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Polgármesteri Hivatal címére küldött levélben tehetők meg.

Salgótarján, 2017. július 28.

Tisztelettel:

Fekete Zsolt
polgármester

FacebookWhatsAppTwitterEmail