Pályázati felhívás

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a 20. számú területi ellátási kötelezettségű
felnőtt háziorvosi körzet háziorvosi feladatainak ellátására.

A részletes pályázati kiírás az Önkormányzat->Pályázatok oldalon található.

Pályázati felhívás

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény , a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény , valamint a kulturális intézményben foglalkoztatottak munkaköreiről és foglalkoztatási követelményeiről, az intézményvezetői pályázat lefolytatásának rendjéről, valamint egyes kulturális tárgyú rendeletek módosításáról szóló 39/2020. (X. 30.) EMMI rendelet alapján pályázatot hirdet a Dornyay Béla Múzeum (3100 Salgótarján, Múzeum tér 2.) igazgatói (intézményvezetői) munkakörének betöltésére.

A részletes pályázati kiírás megtalálható az Önkormányzat->Pályázatok oldalon.

Pályázati felhívás

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény, a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény, valamint a kulturális intézményben foglalkoztatottak munkaköreiről és foglalkoztatási követelményeiről, az intézményvezetői pályázat lefolytatásának rendjéről, valamint egyes kulturális tárgyú rendeletek módosításáról szóló 39/2020. (X. 30.) EMMI rendelet alapján pályázatot hirdet a REMEK Salgótarjáni Rendezvény – és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói állás betöltésére.

A részletes pályázati kiírás megtalálható az Önkormányzat->Pályázatok oldalon.

Salgó Rally 2023.

2023. május 25-27. között a Salgó Rallyval folytatódik a HUMDA Országos Rally Bajnokság. A közel 50 esztendős múlttal rendelkező tradicionális versenyen ebben a szezonban először indul együtt az ORB, az ORB2, az ORB3, az ORC és a Historic mezőny.

A pünkösd előtti pénteken és szombaton 11 gyorsasági szakaszt teljesít az ORB, ORC és Historic mezőnye a Salgótarján környéki aszfaltos pályákon. Pénteken három szakasz szerepel az itinerben, ezeken délelőtt és délután is végigmennek a versenyzők.

A gyorsaságik távja ezen a napon 59,6 kilométer, az etap hossza 171,85 kilométer. A szombati napra két pályát jelöltek ki a szervezők, a rövidebb 11,35 kilométeres szakasz kétszer, a 16,30 kilométeres gyorsasági háromszor szerepel az útvonallapon, utóbbi lesz a Power Stage is. A második nap távja 71,6 kilométer gyorsasági és 226,09 kilométer etap, így a Salgó Rally összesen 131,2 kilométer aszfaltos gyorsaságival várja a nevezőket.

A pénteki napon versenyez az ORB3 mezőnye is, nekik így hat gyorsasági szakaszból áll a Salgó Rally. A szombat az ORB2 versenynapja, a másodosztály öt gyorsaságin mérheti össze tudását.

A Salgó Rally versenyközpontja a salgótarjáni Városi Sportcsarnok, a Sportcsarnok melletti területen lesz a Szervizpark is. A célceremónia Salgótarján Kisfőtéren látható majd.

Részletes információ: https://salgorally.hu/

Forgalomkorlátozás tájékoztató: https://salgorally.hu/lakossagi-tajekoztato/

Szöveg és képek forrása: salgorally.hu