Megemlékezés

Salgótarján polgármesteri hivatala ezúton tájékoztatja a megemlékezés résztvevőit, hogy az Országzászló Emlékhelyhez való feljutást 9:15-től a Nógrád Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőség épülete előtti parkolóból (Karancs utca 54.) mikrobusszal biztosítjuk.

A jármű kapacitását figyelembe véve és gördülékeny, többszöri fordulási lehetőségét biztosítva tisztelettel kérjük a megadott időponttól való folyamatos érkezést.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Pályázati felhívás

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata egyfordulós nyilvános pályázat keretében határozott időre (5 év) meghirdeti a SMJV tulajdonában lévő játszóház bérleti szerződés útján történő hasznosítását.

A részletes pályázati kiírás megtekinthető az Önkormányzat->Pályázatok oldalon.

Hirdetmény

Balassagyarmati Járásbíróság hirdetménye:

A Balassagyarmati Járásbíróság értesíti az ismeretlen helyen tartózkodó vádlottat, hogy ügyiratát a Balassagyarmati Járásbíróság lajstrom irodáján (Balassagyarmat, Köztársaság tér 2.) ügyfélfogadási időben veheti át.

A hirdetmény letöltéséhez kattintson ide (pdf).

Virágos Magyarország verseny a lakosság részére

A lakosságnak szóló virágosítási pályázat célja, hogy jó minőségű fotókon keresztül mutassa meg,
hogy milyen dísznövényeket, egynyári- és évelő virágokat, fűszernövényeket, dézsás növényeket
ültettek közvetlen környezetükben az emberek, milyen növényekkel szépítik balkonjaikat, erkélyeiket,
kertjeiket.

A pályázatot a Magyar Turisztikai Ügynökség kezdeményezi, a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny értékelőbizottsági tagjaival, valamint a Magyar Díszkertészek Szakmaközi Szervezetével együttműködve.

A részletes pályázati felhívás megtekintéséhez kattintson ide (pdf).