Személyi hírek

Négy pályázat érkezett a Salgótarjáni Városfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatói munkakörének betöltésére. Mivel a pályázat sikeres volt, a közgyűlés visszahívta Tatár Csaba ügyvezető igazgatót, akinek megbízása 2016. június 30-ig szólt. A társaság élére 2016. május 1-jei hatállyal dr. Oláh Pétert választotta az önkormányzat.

A vonatkozó jogszabály szerint alpolgármester nem lehet bizottság elnöke vagy tagja, ezért Huszár Máté alpolgármesterré történt megválasztásával – aki az Ügyrendi, Jogi és Közbeszerzési Bizottság elnöke volt – új vezetőt választott a közgyűlés a bizottság élére. Az Ügyrendi, Jogi és Közbeszerzési Bizottság elnöke Dudás Nándor képviselő lett.

2016. április 6-án Bakos Sándor, a Salgótarján Foglalkoztatási Nonprofit Kft. felügyelőbizottság tagja, egyben a felügyelőbizottság elnöke elhunyt. Helyére 2016. április 28. napjától Stark Lászlónét választotta Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése.

Tatár Csaba, a Salgó Vagyon Kft. ügyvezető igazgatója Fekete Zsolt polgármesternek írt levelében bejelentette lemondását az ügyvezető igazgatói megbízatásáról, és közös megegyezéssel kérte határozott időtartamú munkaviszonyának 2016. június 30. napjával történő megszüntetését. Az ügyvezető igazgatói poszt betöltésére pályázatot írt ki az önkormányzat.

Új elnököt választott 2016. április 27-én Salgótarján és Térsége Önkormányzati Társulása. Az elnöki teendőket a jövőben Huszár Máté, Salgótarján Megyei Jogú Város alpolgármestere látja el.

FacebookWhatsAppTwitterEmail