Felhívás óvodai beiratkozásra

FELHÍVÁS
Értesítem a Tisztelt Szülőket, hogy
a 2016/2017. nevelési évre az
ÓVODAI BEIRATKOZÁS
a következő időpontokban történik:

2016. május 3-án (kedden) 08.00-18.00 óráig
2016. május 4-én (szerdán) 08.00-18.00 óráig

A pótbeiratkozás napja: 2016. május 11. (szerda) 08.00-18.00 óráig

A körzet szerinti központi-és tagóvodákban ezeken a napokon várják a 2016/2017. nevelési évre beiratkozókat.
Felhívom a szülők figyelmét, hogy a köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 2015. szeptember 1-jétől hatályba lépő rendelkezése szerint a gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a harmadik életévét betölti, a nevelési év kezdő napjától legalább napi négy órában óvodai foglalkozáson köteles részt venni. Ezeken a napokon azokat a gyermekeket is kötelesek a körzet szerinti tagóvodákba beíratni, akik már betöltötték a harmadik életévüket, de óvodai jogviszonnyal még nem rendelkeznek.

Kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy az év közbeni felvételi igényeket (azokra a gyermekekre vonatkozik, akik 2016. augusztus 31-e után töltik be a 3. életévüket, vagyis előfelvételis jelentkezők) is a fenti időpontban szíveskedjenek jelezni az óvodában.

Az óvoda valamennyi feladatellátási helyén az alapító okirata alapján biztosított az integráltan nevelhető sajátos nevelési igényű – különleges bánásmódot igénylő, a szakértői bizottság véleménye alapján mozgásszervi, érzékszervi, értelmi vagy beszédfogyatékos, több fogyatékosság együttes előfordulása esetén halmozottan fogyatékos, autizmus spektrum zavarral, vagy egyéb pszichés fejlődési zavarral (súlyos tanulási, figyelem – vagy magatartásszabályozási zavarral) küzdő gyermekek óvodai nevelése.

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:
a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított személyi azonosító (születési anyakönyvi kivonat vagy személyi igazolvány)
– a gyermek lakcímét igazoló hatósági igazolvány (lakcímkártya)
a szülő személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványa

Salgótarján, 2016. március 31.

Tóthné dr. Kerekes Andrea s.k.
jegyző

Óvodai körzetek utcák szerinti lebontásban (pdf)

FacebookWhatsAppTwitterEmail