KSH felhívás

A Központi Statisztikai Hivatal Statisztikai Igazgatóság
Lakossági Adatfelvételek Főosztálya
FELHÍVÁSA

A KSH – ahogyan a korábbi években is – Salgótarjánban önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, az alábbi ütemezés szerint:

1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei – havi rendszerességű

1942 Lakossági utazási szokásai – 2024. április, július, október, 2025. január hónapokban, negyedéves gyakorisággal

2003 Felmérés a Háztartások Információs és Kommunikációs Technológiai eszközhasználatáról – 2024. április-június

2154 Európai Jövedelmi és Életkörülmény Adatfelvétel – 2024. február-április

2546 Életkörülmény Adatfelvétel – havi rendszerességű

1711 Időmérleg felvétel – 2024. április – 2025. március

Az összeírói munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (STATEK Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik.
Adatszolgáltatóinknak lehetőségük van telefonon keresztüli válaszadásra, továbbá a KSH arra kéri a válaszadókat, hogy a kérdőívek weben történő önkitöltési lehetőségét részesítsék előnyben.(A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik.)

A kapott adatokat a KSH – a vonatkozó jogszabályi előírásoknak eleget téve – bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közlik.

A lakosság részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os telefonszámon (3-as mellék), illetve a lakinfo@ksh.hu e-mail-címen adnak további felvilágosítást. Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

FacebookWhatsAppTwitterEmail