Felhívás (Fenntartható Városfejlesztési Stratégia)

Tisztelt Városlakók!

Az elmúlt év nyarán kérdőíves felméréssel indult el Salgótarján következő 15 éves fejlesztési irányait, lehetőségeit rögzítő városfejlesztési dokumentumának előkészítése.

A Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatósága Fenntartható Városfejlesztési Stratégia néven, előre kiadott, kötelezően követendő módszertani útmutató alapján várja el a 2021-27-es Uniós ciklus fenntartható városfejlesztési forrásainak (ERFA rendelet 11. cikk) felhasználásához szükséges integrált területi, városi stratégiák elkészítését. Salgótarján Önkormányzata az elmúlt fél év során külső szereplők, szakértők, intézmények, önkormányzati cégek, a polgármesteri hivatal és öt munkacsoport bevonásával elkészítette a város Fenntartható Városfejlesztési Stratégiáját.

A stratégia társadalmasítási folyamata egy újabb periódusba érkezett. Kérjük, hogy mondja el véleményét, ossza meg javaslatait az kiadott egyeztetési szakaszban lévő dokumentumról.

A stratégia egyes fejezetei a város honlapján december óta elérhetők, a most publikált egybeszerkesztett változat a város honlapján az alábbi menüpont alatt érhető el:

Önkormányzat / Fenntartható Városfejlesztési Stratégia

Észrevételeit 2022. február 25-ig az alábbi emailcímre küldheti: fvs@salgotarjan.hu

Közreműködésüket köszönjük!

FacebookWhatsAppTwitterEmail