Rendkívüli oltási hét ( november 22-28. )

Fekete Zsolt polgármester tájékoztatója.

GÉPI FELOLVASÁS



TÁJÉKOZTATÓ
COVID-19 elleni védőoltások rendkívüli oltási hete

Tisztelt salgótarjáni lakosok!

Az Országos Oltási Munkacsoport döntése, illetve a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya hozzám eljuttatott levelében foglaltak alapján az alábbiakról tájékoztatom a város lakosságát:

A COVID-19 járvány negyedik hullámának megfékezése, az átoltottság növelése érdekében 2021. november 22. és 28. között rendkívüli oltási hetet tartanak.

Salgótarjánban 2021. november 22. és 28 között reggel 7.00 órától este 19.00 óráig a Szent Lázár Megyei Kórházban vehető fel az oltás (mind az első, mind a második, mind a harmadik, emlékezető oltás).
Az oltóponton Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen és Sinopharm oltás vehető fel.

A védőoltás felvételéhez nem szükséges előzetes internetes regisztráció vagy időpontfoglalás, de regisztráció hiányában egy jelentkezési lap előzetes kitöltése jelentősen gyorsítja az egészségügyi személyzet munkáját. A jelentkezési lap a fenti időpontban hozzáférhető a Városháza (3100 Salgótarján, Múzeum tér 1.) bejárata előtt kihelyezett tárolóban.

A járvány jelenlegi szakaszában kiemelten fontos, hogy a fertőzéseket megelőzzük, ezért kérek minden salgótarjáni lakost, hogy aki még nem vette föl a védőoltást, tegye meg mielőbb.

Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!

Fekete Zsolt
polgármester

Kapcsolódó dokumentmok:
Jelentkezési lap (pdf)
Plakát (pdf)

FacebookWhatsAppTwitterEmail