Polgármesteri közlemény

GÉPI FELOLVASÁS

Fekete Zsolt polgármester közleménye:

Tisztelt Salgótarjániak!

Az eddig is működő kórházi oltópontok mellett a Szent Lázár Megyei Kórházzal együttműködésben április 26-28-ig, azaz jövőhéten hétfőn, kedden és szerdán a József Attila Művelődési Központban oltópontot alakítunk ki. Akiket oltásra hívnak erre a helyszínre, a művelődési központ főbejáratán jutnak be az épületbe. Ezen a három napon a Fő téri, pavilonsor előtti parkolót lezárjuk, oda csak a védőoltásra érkezők parkolhatnak arra az időre, míg megkapják a vakcinát. A parkoló lezárása miatt a környékbeli üzletekben dolgozók, illetve ügyeiket intézők szíves türelmét és megértését kérjük!

A járvány megjelenésének első pillanatától azon dolgoztunk, hogy megfékezzük városunkban a koronavírus terjedését, óvjuk a salgótarjániak egészségbiztonságát, és segítsük az egészségügyben dolgozókat minden lehetséges módon, hogy mielőbb kilábaljunk ebből a nehéz helyzetből. Ezért természetesen segédkeztünk abban is, hogy megfelelő helyszínt találjunk és biztosítsunk közösen a védőoltások beadásához.

A jelenleg ismert legbiztosabb módja a koronavírus-járvány megállításának a védőoltás. Ezért ismét kérek mindenkit, aki még nem tette meg, regisztráljon a koronavírus elleni védőoltásért!

Aki már regisztrált, és még nem kapott oltást, az eeszt.gov.hu oldalon foglalhat időpontot Sinopharm vakcinára a JAMK-ban levő oltópontra.

Kérem, továbbra is vigyázzanak egymásra!
Vigyázzunk egymásra!

FacebookWhatsAppTwitterEmail