Az egész Kodályban digitálisan tanulnak a héten

Mint köztudott, a középiskolák az egész országban november 11. óta egységesen átálltak digitális oktatásra, az általános iskolákban azonban egyelőre továbbra is a hagyományos tantermi munkarendben folyik az oktatás. Utóbbiak ettől abban az esetben térnek el, ha egy-egy intézményben felbukkan a koronavírus, de ilyenkor is csak az érintett osztályok állnak át ideiglenesen digitális oktatásra.

Salgótarjánban jelenleg a Gagarin Általános Iskola és a Kodály Zoltán Általános Iskola érintett a digitális oktatásban a koronavírusos esetek miatt.

A Gagarinban december 1-jén az egész alsó tagozaton rendkívüli szünet van, december 2-től viszont már csak a 3. és a 4. évfolyamos osztályok tanulnak digitális formában ezen a héten.

A Kodályban az előző héthez hasonlóan még ezen a héten is digitális oktatás lesz a teljes felső tagozaton, illetve december 1-jétől már a teljes alsó tagozaton is. Ez azt jelenti, hogy keddtől ideiglenesen bezárták az egész iskolát, és a héten már biztosan digitális formában folyik az oktatás a Kodály összes évfolyamán.

FacebookWhatsAppTwitterEmail