Tájékoztatás a veszélyhelyzet időtartama alatt hívható telefonszámokról

Tájékoztatás a veszélyhelyzet időtartama alatt hívható telefonszámokról

A Kormány 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendeletével az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS-Cov-s koronavírus világjárvány (a továbbiakban: koronavírus világjárvány) következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

Ezzel összefüggésben tájékoztatjuk a Tisztelt Városlakókat, hogy akiket a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatala Népegészségügyi Osztálya vagy a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya Salgótarján közigazgatási területén járványügyi megfigyelés alá (karantén) helyezett, és saját ellátásuk (bevásárlás) másképpen nem megoldható – a járványügyi megfigyelés időtartama alatt – hétköznap 8.00 órától 16.00 óráig az alábbi telefonszámon kérhetnek segítséget: 06/20-770-6464 (Komkáné Feledi Viktória).

Tájékoztatjuk továbbá a 70. életévüket betöltött Városlakókat, hogy az ellátásukról (bevásárlás) történő gondoskodásra szintén csak járványügyi megfigyelésük (karantén) esetén van lehetőség.

Ez nem vonatkozik azokra, akik házi segítségnyújtás szociális alapszolgáltatásban részesülnek. Az Ő ellátásuk továbbra is változatlanul, változatlan feltételek mellett biztosított.

Megértésüket köszönjük.

FacebookWhatsAppTwitterEmail