Bankkártyás befizetés

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan intézheti Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata felé esedékes befizetéseit. A saját adatainak és a fizetendő tétel adatainak megadása után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg a legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. A K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját kell megadni. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatja el a Bank, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A befizetés menete:
1. A befizető adatainak és az összeg megadása
2. Az adatok ellenőzése
3. A K&H Bank felületén a bankkártya adatainak megadása
4. A tranzakció visszaigazolásának megtekintése, nyomtatása

Az elfogadó fél adatai:
Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata
3100 Salgótarján, Múzeum tér 1.
Adószám: 15735289-2-12
Bankszámlaszám:10402142-49565051-57501001

Adatvédelem irányelveink:
Az Ön személyes adatainak védelme kiemelt fontosságú Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának és partnereinek. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).
Az Ön azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen. Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Biztonság:
A bankkártyás befizetési folyamat során HTTP-cookie kódok alkalmazására kerül sor.
A rosszindulatú informatikai támadások megelőzése érdekében az oldal reCaptcha technológiát használ. Az erre vonatkozó felhasználási és adatvédelmi feltételek a reCaptcha ikonnál elérhetőek.

FacebookWhatsAppTwitterEmail