Koronavírus járvánnyal kapcsolatos információk

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának valamennyi irodáján a veszélyhelyzet időtartama alatt a személyes ügyfélfogadás szünetel. Személyesen kizárólag időpont foglalással (előre egyeztetve a 32/417-255 telefonszámon, illetve e-mail útján) rendkívül indokolt esetben fogadunk ügyfeleket. A gyermekvédelmi és szociális ellátáshoz kapcsolódó formanyomtatványok a földszinti portaszolgálat előtt kihelyezett asztalon vehetők át, továbbá a kitöltött formanyomtatványok a kihelyezett gyűjtőládákba helyezhetők el kizárólag hétfőnként 08.00-16.00 óra között. Megértésüket köszönjük! (2020. 03. 16.)
dr. Romhányi Katalin, jegyzőHírek, aktualitások

Volánbusz menetrend változás

A Volánbusz tájékoztatása:

Salgótarjánban 2020. március 25-étől (szerdától) a koronavírus-járványhoz kapcsolódó intézkedések részeként a helyi autóbuszjáratok tanszünetben érvényes menetrend szerint közlekednek, valamint a kötelező első ajtós felszállási rend felfüggesztésre kerül! Kérjük, hogy utazás előtt mindenképp ellenőrizzék a menetrendet, mert az indulási időpontokban eltérés lehet a korábban megszokottakhoz képest. ( Forrás: volanbusz.hu )

A menetrend megtekintéséhez kattintson ide.

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020. március 19. napjától a Salgótarján és Térsége Szociális-Egészségügyi Központ pénztára kizárólag a csütörtöki napokon, de. 9.00 és 12.00 óra között tart nyitva.
Megértésüket köszönjük!
Salgótarján, 2020. március 18.

dr. Romhányi Katalin sk.
jegyző

Vízmű tájékoztató

Az ÉRV Zrt. tájékoztatása szerint a település ivóvíz-hálózatának mosatása az alábbi ütemterv szerint történik. A tevékenység végzése alatt a fogyasztóknál előfordulhat az ivóvíz elszíneződése, a nyomás csökkenése, esetleg rövid ideig tartó vízhiány.


Híreink a közösségi médiában