Tájékoztató

(Az Országos Járványvédelmi Központ tájékoztatója.)

Sertéstartók figyelmébe!
A nyári, őszi mezőgazdasági munkálatokra tekintettel felhívom a sertéstartó gazdák figyelmét, hogy a vaddisznóban előforduló afrikai sertéspestis megbetegedések miatt fokozott figyelmet kell fordítani a házi sertésállományok védelmére. A fertőzött vaddisznóval való érintkezés lehetősége miatt a mezőgazdasági területek, az onnan származó termékek óriási veszélyt jelentenek, jelenthetnek sertéseinkre.

BővebbenTájékoztató

Pályázati felhívás

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzat célja, hogy ösztönözze a salgótarjáni civil szervezeteket, társadalmi önszervező csoportokat, közösségeket arra, hogy városszépítő, munkájukkal színesítsék Salgótarjánt. Kreatív, színvonalas munkájuk eredményeképp a város épületei, épületrészei esztétikus arculatot kapjanak, elnyerjék a városlakók tetszését, minőségi munkájuk mellett hatékonyan alkalmazzák az önkéntesek bevonását, a közösségépítést.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése a 153/2019.(IX.12.) határozatával fogadta el a “Színezzük ki Salgótarjánt” pályázati kiírást.

A támogatáshoz benyújtható kérelem részletes dokumentációja megtalálható
az Önkormányzat->Pályázatok oldalon.

Salgótarjáni civil szervezetek támogatása

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata a 47/2015 (III.26.) Öh. sz. határozatával elfogadott Civil Koncepciójának melléklete alapján támogatja a Salgótarján területén működő civil szervezetek tevékenységét, a civil szervezetek együttműködési formáit, valamint az általuk tervezett programok megszervezését.

A támogatáshoz benyújtható kérelem részletes dokumentációja megtalálható az Önkormányzat->Pályázatok oldalon.