Oktatási pályázatok

A „Salgótarján Jövőjéért” Közalapítvány Kuratóriumának pályázata a felsőoktatási intézmények nappali tagozatos hallgatói számára

A „Salgótarján Jövőjéért” Közalapítvány Kuratóriuma a felsőoktatási intézmények nappali tagozatos hallgatói számára pályázatot hirdet a 2016/2017. tanévre.

1. A pályázók köre
A Salgótarjánban állandó lakóhellyel rendelkező és salgótarjáni középiskolában érettségizett, felsőoktatási intézmény második, vagy e fölötti évfolyama nappali tagozatán egyetemi, főiskolai tanulmányokat folytató, szociálisan hátrányos helyzetű diákok.

2. A támogatás feltételei
A pályázó előző tanévben elért év végi tanulmányi eredménye legalább 4,0. A támogatás időtartama 10 hónap (a 2016/2017. tanév).

3. A pályázat benyújtása
A hiánytalanul kitöltött, a pályázó által aláírt adatlapot a szükséges mellékletekkel együtt, egy példányban, zárt borítékban, „Salgótarján Jövőjéért” Közalapítvány megjelöléssel, személyesen vagy postai úton a következő címre lehet benyújtani: Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Népjóléti Iroda (III. emelet 322. sz.)
A pályázat benyújtásának határideje: 2016. november 8.

4. A pályázat elbírálása
A határidőn belül beérkezett pályázatokat a „Salgótarján Jövőjéért” Közalapítvány Kuratóriuma 2016. december 8. napjáig bírálja el, döntéséről és annak indokáról írásban értesíti a pályázókat. A hiányosan vagy határidőn túl érkezett pályázatokat a Kuratórium nem fogadja el. A pályázó a Kuratórium döntése ellen fellebbezéssel nem élhet.

5. A pályázó kötelezettségei
A támogatásban részesülő hallgató köteles a támogatás folyósításának időszaka alatt minden, a támogatást érintő változásról – tanulmányok halasztása; tanulmányi státusz (munkarend, képzési forma, finanszírozási forma) változása, személyes adatainak (név, lakóhelye) változása – haladéktalanul, de legkésőbb 15 napon belül, írásban értesíteni a Kuratóriumot a 3. pontban megadott címen.

A pályázati kiírás és a kitöltendő adatlap megtalálható az Önkormányzat->Pályázatok oldalon.

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. évi forduló

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a felsőoktatási tanulmányokat folytató (Bursa-2017 A), valamint kezdeni kívánó (Bursa-2017 B) fiatalok számára. Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata fontosnak tartja a felsőoktatásban résztvevők támogatását, ezért az idei évben is csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer felhívásához, melynek célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatásban való részvételének támogatása. A hiánytalanul kitöltött, a pályázó által aláírt adatlapot a szükséges mellékletekkel együtt, egy példányban zárt borítékban, „Salgótarján Jövőjéért” Közalapítvány megjelöléssel, személyesen vagy postai úton a következő címre lehet benyújtani: Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Népjóléti Iroda (III. emelet 322.sz.)
A pályázat benyújtásának határideje: 2016. november 8.

A pályázati kiírás és a kitöltendő adatlap megtalálható az Önkormányzat->Pályázatok oldalon.

FacebookWhatsAppTwitterEmail