Pályázati felhívás

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet az „Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk!” ösztöndíjról szóló 22/2013. (IV. 25.) önkormányzati rendelet alapján. A részletes pályázati dokumentáció elérhető az Önkormányzat->Pályázatok oldalon.

CAC Nemzeti Kutyakiállítás

A 2018-as esztendő első minden fajtás CAC nemzeti kutyakiállításának rendezési jogát az Ebtenyésztők Nógrád Megyei Egyesülete nyerte el a MEOE Szövetségétől.

A nemzeti CAC kutyakiállítás 2018. március 25-én kerül megrendezésre Salgótarjánban, a Tó-strand területén.

Bővebb információ: kutya-portal.hu

(A kép illusztráció.)

Salgótarjáni Civil Fórum

A Salgótarjáni Civil Fórum soron következő ülését 2018. március 27-én, kedden 14:00 órakor tartja.

Helyszín:
Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Dr. Förster Kálmán Terme

Napirend:
– Vers
– A Civil Fórumot köszönti Fekete Zsolt, Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere
– A „Civilek a városért”–díj átadása
– A Salgótarjáni Civil Kerekasztal éves beszámolója
– A Salgótarjáni Civil Kerekasztal megválasztása

A szervezők arra kérik a civil szervezeteket, hogy feltétlenül képviseltessék magukat az összejövetelen. A szavazati jog feltételeit a Civil Kódex írja elő. Várják a Civil Fórumba a korábban már regisztrált civil szervezeteket, kitöltött megbízólevéllel. Az eddig még nem regisztrált civil szervezetek hozzák magukkal megbízólevelüket és cégbírósági bejegyzésük hiteles másolatát! Be nem jegyzett újonnan csatlakozó civil szervezetek, a kitöltött megbízólevéllel és már korábban regisztrált kettő civil szervezet ajánlásával lehetnek tagjai a Civil Fórumnak és rendelkezhetnek szavazati joggal. Mindezen dokumentumok, a torlódások elkerülése végett, 2018. március 23-án 12:00 óráig előzetesen is, a Városháza 106. sz. szobájában lévő urnába is bedobhatók.

Pályázati hirdetmény

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § alapján pályázatot hirdet PÁLYÁZATI REFERENS munkakör betöltésére.
A részletes kiírás letöltéséhez kattintson ide (pdf).